Süssünk, süssünk valamit...

Nyereményjáték

Süssünk, süssünk valamit... Vásárolj Landliebe terméket bármelyik Príma üzletben vagy a prima.hu webáruházban és nyerd meg a fődíjat, egy KitchenAid Artisan robotgépet, hetente egy 2 főre szóló Chefparade süti készítő tanfolyamot vagy naponta egyet a négy féle sütipecsétből!

A játékban már akár 1 db bármilyen Landliebe termék megvásárlásával megszerezheted az értékes ajándékokat és akár a fődíjat is. Töltsd fel az online vásárláskor kapott számla számát vagy a bolti vásárlást igazoló blokk AP-kódját és annak időpontját a www.jatek.landliebe.hu weboldalra!

Kérjük, a blokkot őrizd meg, mert szükséged lesz rá a részvételhez és a nyereményed átvételéhez.

A promóció időtartama: 2018. szeptember 20. - november 14.

További információk és kódfeltöltés

Tudtad?

2008-tól a Landliebe termékek kizárólag olyan tejből készülnek, amely hagyományos, génmanipuláció nélküli takarmánynövényekkel táplált tehenektől származik.
A Landliebe ezáltal a génmanipuláció nélküli tej-előállítás zászlóshajója lett.

Tudj meg többet!

A Landliebe Németországban több mint 30 éves múltra tekint vissza.
A termék rögtön elismerést szerzett friss és természetes ízének köszönhetően. A márka védjegye kezdettől fogva a hagyomány és a természetesség.

Tudj meg többet!

A teheneinkért mindent megteszünk! Jó minőségű tejet termelni csak akkor lehet, ha a tehén is jól érzi magát.
Ezért is tartjuk szem előtt a teheneink egészségi állapotát és általános jó közérzetét: hagyományos, génmódosítás nélküli takarmányt ehetnek csak, amelynek nagy részét a gazdák maguk termesztik.

Tudj meg többet!