Recept

Vaníliapudingos palacsinta friss gyümölcsökkel

Hozzávalók:

• 4 db tojás
• 40 dkg liszt
• 6 dl tej
• 4 dl szénsavas ásványvíz
• 1 dl olaj
• 1 csipetnyi só

Töltelék:
• 4 db Landliebe vaníliás krémpuding

Tálaláshoz:
• friss málna, áfonya

Elkészítése:

A tojásokat villával elhabarjuk, hozzáadjuk a tejet, az ásványvizet, az olajat és csipetnyi sót, összekeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet. Habverővel csomómentesre keverjük, majd a kész tésztát állni hagyjuk 20 percig.

Teflon serpenyőben kisütjük a palacsintákat, majd vaníliás krémpudinggal töltjük meg, és friss málnával és áfonyával tálaljuk.

Elkészítési idő:

50 perc