Landliebe 2+1 ajándék akció a SPAR-ban!

Promóció

Vásárolj 2 darab bármilyen ízesítésű, 150 g-os Landliebe tejberizst, tejbegrízt, tejbegrízt gyümölcsöntettel vagy krémpudingot bármilyen kombinációban a SPAR vagy INTERSPAR üzletekben és ajándékba választhatsz hozzá egy harmadik, bármilyen ízesítésű 150g-os Landliebe desszertet.

Az ajándék megszerzésének előfeltétele a termékek mellett kihelyezett hivatalos kupon beváltása.

A kupon beváltható a magyarországi SPAR és INTERSPAR áruházakban (kivéve a City Spar, Spar Market, Spar Partner és Spar Express üzleteket).

A kuponok a következő időszakban válthatók be a fent meghatározott Landliebe desszertekre: 2016. szeptember 22. – 2016. október 05.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne a játékkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a következő e-mail címen:
kontakt@landliebe.hu

Tudtad?

2008-tól a Landliebe termékek kizárólag olyan tejből készülnek, amely hagyományos, génmanipuláció nélküli takarmánynövényekkel táplált tehenektől származik.
A Landliebe ezáltal a génmanipuláció nélküli tej-előállítás zászlóshajója lett.

Tudj meg többet!

A Landliebe Németországban több mint 30 éves múltra tekint vissza.
A termék rögtön elismerést szerzett friss és természetes ízének köszönhetően. A márka védjegye kezdettől fogva a hagyomány és a természetesség.

Tudj meg többet!

A teheneinkért mindent megteszünk! Jó minőségű tejet termelni csak akkor lehet, ha a tehén is jól érzi magát.
Ezért is tartjuk szem előtt a teheneink egészségi állapotát és általános jó közérzetét: hagyományos, génmódosítás nélküli takarmányt ehetnek csak, amelynek nagy részét a gazdák maguk termesztik.

Tudj meg többet!